Gondoltad volna, hogy
a KERÉKPÁROZÁS a tested összes izmát megmozgatja?
El sem hinnéd, hogy
milyen MEGLEPŐ HATÁSAI vannak még...


Bezár
Kerékpár mérettáblázat
Gondoltad volna, hogy a KERÉKPÁROZÁS a tested összes izmát megmozgatja?
Belépés

Norco Torrent A1 HT

Norco Torrent A1 HT

A Norco all-mountain/ merevfarú enduro bringája. Felszereltség/ár arányában elég jò gép! Boost rendszer, rövid láncvilla, 64 fokos homlokcső szög. Szerintem elég korrekt geometria.

Ez kiegészül a 35-ös becsúszòval rendelkező RockShox gold villával aminek 150 az útja és szintén boost redszerű. Adapterezés nélkül fogadja a 180as tárcsákat.

Kellőképpen merev, nem fog nyekleni, ha nem vállalod túl magad, ezzel a homlokcső szög/ villa kombòval elég nehéz az arcodon landolni! :D

A váltás 1x12 Deore, hátul microspline rendszerű sorral! Van egy TranzX dropperünk, ami szintén nem hátrány.

Gyárilag Stans Flow D felnikkel és Schwalbe Hans Dampf tubeless gumikkal. Ami nekem nagyon szimpatikus volt, hogy csomagolták hozzá a tubeless szelepeket és a Stans tubeless folyadékot!

Összességében jò gép, és a gyári felszereltsége is alkalmas a nyüstölésre! Illetve mivel minden modern szabványt tud később egyszerűen fejleszthető. Aki újban gondolkodik ez a gép az 500.000 Ft körüli kategòriában kiválò választás lehet!

 

Természetesen nálunk beszerezhető! ;)

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm szépen, hogy megosztod! A like-okért és követésekért sem haragszunk meg! ;)

 

#norcobikes #norcobicycles #norcotorrent #norcotorrenta1 #rockshox #rockshox35gold #rockshoxservice #rockshoxservicecenter #shimano #shimanodeore12v #stans #stansnotubes #stansflow #tranzx #tranzxdroppers #kerékpár #kerekpar #kerekparbolt #kerékpárbolt #kerekparszerviz #kerékpárszerviz #bicikli #teleszkóp #teleszkópszerviz #suspension #suspensionservice #suspensionservicecenter #nyíregyháza

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.