Gondoltad volna, hogy
a KERÉKPÁROZÁS a tested összes izmát megmozgatja?
El sem hinnéd, hogy
milyen MEGLEPŐ HATÁSAI vannak még...


Bezár
Kerékpár mérettáblázat
Gondoltad volna, hogy a KERÉKPÁROZÁS a tested összes izmát megmozgatja?
Belépés

Cannondale Fsi Carbon 4 2021 bemutatás

Vissza a jövőbe! :D Szóval ez a gép már 2021-ből jött. Szerintem a jövő évi paletta legszebb színe! Na de beszéljünk kicsit a technikáról. A Carbon 4 a belépő modell a Lefty Ochoval szerelt sorból.

A Carbon 2-3-4 vázak technológiailag megegyeznek. Boost-os hátsórész, sram Pressfit 30 Dub-os középrész, rejtett bowdenezés, letisztult forma. A homlokcső szabványos tapered mióta az Ocho-t piacra dobták. Mivel már nem duplavállas, így sokkal egyszerűbb a gyártás és nem indokolt a 1.5".

A hátsó váltó Sram Nx eagle, Nx eagle karral, Sx eagle sorral és lánccal párosítva. A rendszer egyébként 1x12 természetesen. Ami a kerekeket illeti, nem a bringa legkönnyebb része, viszont túléli az atomháborút is. Nincs súly és nyomáskorlát! :) Wtb felnik, hátul Shimano 148x12 es agy, Schwalbe Racing Ray és Racing Ralph Performance addix gumikkal, Dt swiss competition küllőkkel fűzve. Természetes tudja a tubelesst, de gyárilag belsővel küldik, mint minden gyártó. Az első dolgok között szerepelt a tubeless-re alakítás. ;)

Shimano Mt500 as fékekkel elől és hátul is 160as rotorral van ellátva. Alu nyeregcső, kormány és kormányszár. A súlya 11,1 kg. Az ajánlott fogyasztói ára 1.014.990 Ft. Szerencsére hagytak némi játékot az árréssel, így ha van egy jó dealered akkor ezen lehet finomítani. Véletlenül pont tudok is egyet! :) Mondhatjuk, hogy túl van árazva, de más hasonló kaliberű a gyártók ilyen szintű bringái is ebben az árkategóriában mozognak és a Lefty még mindíg erős érv a Cannondale mellett! 

Ha tetszett, köszönöm szépen ha megosztod! És a követésekért sem haragszunk meg! ;)

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.